توهین به عکاسان، از سوی برگزار کنندگان همایش انتخاباتی میرحسین موسوی
این مطلب در سال ۸۸ در سایت پندار نت منتشر شده است و همراه با کامنتها بازنشر میشود.

زوم نیوز، سایت ویژه عکاسی، فهرست اتفاقات ناگوار برای عکاس ها را در همایش انتخاباتی مزبور، «توهین ناموسی به عکاس خبرگزاری مهر، کتک زدن یک عکاس زن، توهین و درگیری لفظی با بسیاری از عکاسان از جمله عکاس خبرگزاری آسوشیتدپرس، اهانت به محمد صیاد عکاس پیشکسوت انقلاب و جنگ (که در حین برنامه عکسهایش از طریق اسلایدشو برای حاضرین پخش میشد) و… تنها گوشهای از اهانتهای مکرر کسانی است که خود را تیم انتظامات و برگزار کننده برنامه میدانستند.»
توهین به عکاسان، از سوی برگزار کنندگان همایش انتخاباتی میرحسین موسوی
به نظر می رسد انتخابات و انتصاب افراد علاقه مند هوادار کاندیداها، که تجربه ای برای این کار ندارند، موجب شده تا این اتفاقات رخ دهد. چنان که جایگاه ویژه ای برای عکاس ها در نظر گرفته نشده بود و برخورد ها با عکاسان بسیار بد گزارش شده است. چنان که سایت خرداد نیز نوشته است : «جرقهی اصلی درگیریها به چیدمان مسوولان حراست همایش موج سوم بازمیگشت که گروهی کمسنوسال و نوجوان بودند و بدون هیچ دلیلی از انجام رسالت خبری عکاسان جلوگیری کردند.»
ز ماست که برماست
ارسال شده توسط علیرضا در ۰۵/۰۳ ساعت ۰۱:۰۶ PM
من و تعدادی از دوستان عکاس که در مراسم موج سوم حضور پیدا کردهبودیم با کلی شوق پوشش مراسم و اعلام همبستگی با بزرگان اصلاحات در سالن برج میلاد حضور پیدا کرده. ولی متاسفانه با برخورد ناپسند تیم حفاظت و توهین مجری برنامه مواجه شدیم. که این بدور از برخورد انسانی با اصحاب رسانه است. دوستان کوچکترین رفتار دمکراتیک را بلد نیسند ولی شعار میدهند.
ارسال شده توسط حمید جانیپور در ۰۵/۰۱ ساعت ۰۸:۱۴ AM
دوستان، این که تعداد عکاسان زیاد بود حق با شماست. اتفاقا بسیاری از عکاس ها هم تصور می کردند که مشکل اصلی یکی راه دادن عکاس هایی بود که حتا روی سن هم با موبایل هایشان عکس و فیلم می گرفتند، در حالی که عکاس های رسمی تر حق عکاسی نداشتند.
دیگر این که لج بازی برخی از مسئولان سالن به حدی بود که گاهی در ظاهر اجازه عکاسی می دادند ولی تا شروع به عکاسی می کردند جلوی عکاس می ایستادند تا نتواند عکس خوبی بگیرد.
دیگر آن که مدیریت سالن، به جای آن که مدیریت درستی داشته باشه تا زیر سن بشه عکس گرفت، عکاس ها را ناچار می کرد تا روی سن عکاسی کنند.
مورد دیگر توهین کردن مدیریت انتظامات به عکاس ها بود که برخی مواقع به ناسزاگفتن های نامناسب تری هم می انجامید.
مجری برنامه هم تماشاچی ها را بر علیه عکاس ها شورانده بود که منجر به ایجاد فضای «ضد عکاس» در این برنامه شده بود.
ارسال شده توسط نیما افشارنادری در ۰۴/۳۰ ساعت ۰۵:۱۱ AM
من در این برنامه بودم.. کتک زدنی نبود.. این عکس هم مربوط به عصبانیت یک عکاس هست که بعدا هم ارام شد
کسانی که از این مراسم عکس می گذارند.. بهتر است ازدحام عکاسان جلوی سن را هم نشان دهند که باعث به هم خوردن نظم برنامه شده بود و خود مردم بارها اعتراض کردند و عکاسان هم چندان توجهی به این موضوع نکردند
هربار که میرحسین یا خاتمی وارد شدند برنامه بخاطر عکس انداختن ها تعطیل شد
ارسال شده توسط مهدیه در ۰۴/۳۰ ساعت ۰۲:۱۹ AM
من درین همایش حضور داشتم وعلی رغم احترامی که برای همه خبرنگاران و عکاسان محترم قائل هستم. اما متاسفانه در مواقعی از جلسه واقعا نظم همایش رو خود این اصحاب رسانه به هم زده بودند و اکثر مردم حاضرین این جلسه هم شاهد این مدعا هستند.
ارسال شده توسط الیاس شهرام در ۰۴/۳۰ ساعت ۱۲:۵۰ AM
ما از این می نالیم که چرا در استادیوم ها عکاسان و خبرنگاران را کتک می زنند و آنوقت در یک جلسهی ظاهراً فرهنگی و سیاسی که مثلاً آدم های باشعور و تحصیلکرده حضور دارند، اینطور با اهالی رسانه رفتار می شود. خب، باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاید دیگر!
ارسال شده توسط مزدک علی نظری در ۰۴/۲۹ ساعت ۰۶:۵۰ PM