حسین راغفر کیست؟

راغفر که متولد ۱۳۳۲ است، در سال ۶۰، یعنی ۲۸ سالگی، در میان جو انقلابی کشور، رئیس فدراسیون فوتبال ایران شد تا جوانترین رئیس این فدراسیون در طول تاریخ باشد. چه آنکه او ۱۲ سال قبل از آن، با ورود به تیم فوتبال راهآهن، جوانترین کسی بود که در لیگ باشگاههای تهران بازی میکرد.
او سپس برای تیمهای مختلفی مثل ماشینسازی تبریز و تیم ملی جوانان دروازه بانی کرد و پیش از انقلاب، در دیدار تیم المپیک ایران در بزریل در ۱۳۵۵، ملی پوش بود. او در حالی در سال ۶۰ رئیس فدراسیون شد که ۳ سال بود از فوتبال خداحافظی کرده بود و مصطفی داوودی که رئیس سازمان تربیت بدنی شده بود، با او رفاقت داشت.
بعدها اما او به انگلستان میرود و در شهر کولچستر انگلستان، در دانشگاه اسکس، درس اقتصاد میخواند،به ایران باز میگردد و در دانشگاه الزهرا، تدریس در همین رشته را پی میگیرد.
راغفر در دوران دولت احمدی نژاد یک منتقد او بود. در نگاهی به تاریخ انقلاب، معتقد است که از سال ۱۳۶۳، فقر کاسته میشود اما با آمدن دولت او، میزان فقر و نابرابری افزایش مییابد. او سخنرانیهای در مرکز بنیاد باران، به مدیریت سید محمد خاتمی داشته و در حوزه رفاه و تامین اجتماعی در آنجا سخن گفته است. او معتقد است خط فقر بر اساس نیاز انسان به تامین کالری روزانه (۲۱۰۰ کالری)، و هزینه تامین آن باید محاسبه شود.
حسین راغفر منتقد وضعیت شهر است. او پیشتر گفته است: «اگر چهره شهر در زمان فعلی را با ابتدای روی کار آمدن آقای احمدینژاد مقایسه کنیم و اتومیبلهای چند ده میلیونی که در خیابانها پراکنده شدهاند را در نظر بگیریم که در اختیار جوانان کم سن و سال است، تحقیری است که غرور و شخصیت جوانان را به چالش میکشد و این نابرابری فاحش، سبب شده که آثار آن را در آرایش و لباس جوانان مشاهده میکنیم. همچنین این بررسی نشان میدهد مهاجرتهای این چند ساله، نتایج اجتماعی خود را به شکل گسترش شهرکهای اقماری بروز میدهند».
حسین راغفر منتقد «مافیای خودروی چینی»است. او میگوید برخی افراد مافیای واردات خودروی چینی راهانداختهاند که میتواند تولید داخل را از نفس بیندازد. او اگرچه نامی از این افراد نبرده است اما رسانههایی مثل مشرقنیوز، به افرادی نزدیک به حسبن مرعشی در کرمان و ارگ جدید اشاره کردهاند.
او همکاری با اصلاحطلبان نسل قبل را با سردبیری کیهان اینترنشنال از سال ۶۵ تا ۷۰ پشت سر دارد و عناوین گوناگونی از مشاوره در مراکزی مثل وزارت رفاه و سازمان مدیریت و برنامهریزی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دیگر سازمانها از سال ۷۰ تا ۸۲ بر عهده داشته است. در حقیقت در کارنامه او یک حفره مسئولیتی در سالهای دولت احمدی نژاد به چشم میآید. همچنین در تابستان ۹۵، درسگفتارهایی از او که در موسسه پرسش، با موضوع «اقتصاد سیاسی ایران: تاملاتی درباره نابرابری و بی ثباتی در ایران معاصر» ایراد کرده منتشر شده است.
حسین راغفر کاندیدای شورای شهر تهران بود، نزدیک به اصلاحطلبان و رای نیاورد.