فیلم ضد ایرانی عربستان و آبروی برباد رفته بازیگران ایرانی | فیلم سینمایی جنگجوی صحرا
در یک اقدام تازه، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس پشت سر یک فیلم سینمایی پر هزینه قرار گرفتهاند که پیشلرزههای آن، خط و نشان کشیدن برخی در توییتر است.
آنطور که گفته میشود، فیلم نبرد #ذوقار ( پیروزی قبایل عرب جنوب عراق بر سپاه ساسانی) با بودجه ١۴٠ میلیون دلار در دست تهیه است.
در خبرها آمده که ک شرکت عربستانی با همکاری دو شرکت تولیدکننده بینالمللی «جی بی پیکچرز» و «ای جی سی استودیوسک» فیلمبرداری این فیلم با نام «رزمنده صحرا» را در عربستان آغاز کرده است.
این سه شرکت با یکدیگر 140 میلیون دلار برای این فیلم سرمایهگذاری کردهاند که بزرگترین پروژه سینمایی عربستانغ دانسته میشود.
در این فیلم که در شهرهای صحرایی نیوم و تبوک عربستان فیلمبرداری آن آغاز شده شماری از بازیگران مهم جهانی و عرب مشارکت دارند که از جمله آنها آنتونی مکی، بازیگر امریکایی، و «غسان مسعود» بازیگر سوریهای است که قرار است نقش «نعمان بن منذر»، رهبر قبیله عرب، را بازی کند. همچنین «عایشه هارت»، بازیگر انگلیسی ـ عربستانی، در نقش دختر منذر و «بن کینگزلی»، بازیگر مشهور انگلیسی در نقش خسروپرویز بازی میکنند.
کارگردان این فیلم هم «روپرت ویات» (Rupert Wyatt) است که کارگردانی فیلمهای «فراری از واقعیت» و «قمارباز» و «ظهور سیاره میمون ها» را در کارنامه خود دارد.
عایشه هارت تأکید میکند که گردآمدن استعدادهای عربی و جهانی در این کار مهم اثری ماندگار از آن خواهد ساخت و بسیاری از تماشاگران را جذب خود خواهد کرد.
عربستان سعودی برنامهای گسترده برای تبدیل شدن به قطب سینما در منطقه خاورمیانه را تنظیم کرده و 64 میلیارد دلار بودجه برای صنایع سرگرمی اختصاص داده است.
با توجه به طعنههایی که به برخی خوانندگان حاضر در جشنواره عربستانی ۲ سال پیش، یعنی ابی، شهرام شبپره، آرش، اندی و ساسی مانکن زده میشود گویا قرار است عدهای از هنرپیشگان ایرانی در آن بازی کنند. هنرپیشگانی که خارج از کشور ساکن هستند ولی هنوز نامی از آنها برده نمیشود.
شرکت در فیلم سینماییای که قرار است شکست سپاه ایرانی ساسانی را در برابر قبائل عرب روایت کند، میتواند خدشه زیادی به کارنامه بازیگری افرادی باشد که استقلال حرفهای آنها را طی دههها از حضور در سینمای رسمی ایران بازداشته است. اگر هم از بازیگران تازه خارج شده از ایران باشند که دیگر بدتر.
از سوی دیگر، موضعگیری در مقابل این پروژه و شرکت احتمالی بازیگران ایرانی در آن، با هر آوازهای، میتواند مقابله با فضایی باشد که در نهایت چیزی جز افزایش و تقویت تمایلات غیر میهندوستانه نخواهد بود. از این روی، این پروپاگاندای عربی و احتمالا عربستانی میتواند زمینهساز و در ریل اقداماتی باشد که در نهایت حضور ایران را در بینالنحرین زیر سوال میبرد و انگیزهای برای تهاجم به سرزمین ایران باشد.
عربستان، با سرمایهگذاری ۱۴۰ میلیون دلاری در پی ساخت یک فیلم سینمایی است که بر افکار عمومی کشورهای عربی تاثیر بگذارد و تاریخ را پررنگ و کمرنگ کند، در حالی که ما در حال حاضر چشمی نگران به تخت جمشید و پاسارگاد و مانند آن بستهایم که میتوانند تحکیم کننده قدرت نرم ملی در ایران باشند و وحدت سرزمینی را در فلات ایران پررنگتر کنند.
تهیهکننده این کار، که جنگجوی صحرا نام دارد، شرکت امبیسی است. همان شرکتی که امبیسی فارسی یکی از متعلقات آن است.
حالا این پروژه ثروتمند و پولساز و خرجتراش، از طرف ثروتمندترین کشورهای منطقه، میخواهد سپاه خسروپرویز را با بوق و کرنا، جلوی دوربین از قبائل عرب حواشی عراق امروزی شکست دهد و برای این پروژه، به نظر میرسد حضور حتی یک بازیگر ایرانی میتواند به معنای نابودی اعتبار آن بازیگر، برای تمام عمر باشد.
نظر شما چیست؟ برای ما بنویسید و برای پیگیری و نگاه به اخبار این فیلم سینمایی در آینده نزدیک، همین حالا عضو پندار شوید.